ANDA SEDANG BERADA DI LAMAN WEB RASMI ORGAHERBS MALAYSIA

ALHAMDULILLAH!
Masalah kulit ekzema, kudis, kurap, panau, luka sembuh tanpa guna krim steroid, makan ubat, suntikan, pembedahan & rujuk ke klinik pakar kulit.

ini adalah kaedah untuk pesakit yang dah malas cuba bermacam jenis krim steroid, ubat, ke klinik pakar. Berhabis ribuan ringgit mendapatkan rawatan, suntikan tetapi masalah tak selesai. Anda wajib kena ikhtiar khasiat alam ini. Inn shaa Allah… pasti mujarab!

Saya yakin, anda mesti dah ikthtiar bermacam cara nak pulih dari segala masalah kulit namun ia kerap kembali.

Lagi teruk ada yang dah habiskan berpuluh ribu ke klinik pakar dan putus asa nak percaya yang sakit kulit akan sembuh.

Sebelum tu, jom lihat kesan pengunaan dari pengguna orgaherbs.

*Pihak HQ akan menghubungi anda untuk mendapatkan maklumbalas berkaitan masalah anda. Kami benar-benar ingin membantu anda.

TERBUKTI BERKESAN !
merawat masalah ekzema, psoriasis, kayap, kurap, kudis, luka kencing manis, bedsore, bisul, panau dan kayap dengan sapuan 2x sehari

Anda atau keluarga mungkin mengalami masalah seperti ini...

Tahukah anda, masalah sebenarnya akan jadi lebih parah jika dibiarkan

Daripada Abu Hurairah RA, bahawa Rasulullah SAW bersabda :

Maksudnya:

“Allah tidak menurunkan sesuatu penyakit melainkan diturunkan bersamanya penawar.” [Riwayat al-Bukhari (5678)]

Memperkenalkan, minyak kayu kapur orgaherbs.

Khasiat alam semulajadi untuk solusi masalah berkaitan kulit

Apa perbezaan minyak orgaherbs dengan yang lain?

Betul ke minyak kayu kapur ni susah didapati? Kenapa?

Tahukah anda, sebenarnya 90% minyak kayu kapur yang terdapat di pasaran adalah daripada kualiti yang rendah dan dicampur dengan air? Bayangkan, proses mendapatkan minyak kayu kapur sangat sulit kerana 14 hari hanya boleh dapatkan 1 botol mineral sahaja. 

Tidak semua hutan di Malaysia mempunyai pokok kayu kapur dan tidak semua pokok kayu kapur menghasilkan minyak. Jadi, grab satu dan simpan di rumah. Ia boleh digunakan ketika kecemasan nanti.

Berhati-hati dengan produk tiruan. Orgaherbs merupakan pengeluar minyak kayu kapur gred terapeutik utama di Malaysia, Singapura & Brunei.

Proses mendapatkan minyak kayu kapur asli

AMARAN! JANGAN TERTIPU DENGAN PRODUK MURAH DI PASARAN YANG KEMUNGKINAN DI CAMPUR DAN TIDAK DITAPIS. KAMI SERING MENDAPAT ADUAN, KULIT MENJADI SEMAKIN TERUK APABILA MENGGUNAKAN MINYAK KAYU KAPUR TIDAK BERKUALITI TINGGI DAN DI CAMPUR. 

Cara nak kenalpasti keaslian minyak kayu kapur

Jaminan 100% minyak asli dan tidak dicampur. Jika anda dapati minyak orgaherbs tidak asli, hubungi customer service atau boleh datang ke HQ kami di Seri Kembangan untuk pemulangan wang sebanyak 3 kali ganda nilai pembelian anda.

Kelebihan menggunakan orgaherbs

Cara nak guna orgaherbs

Siapa boleh gunakan orgaherbs?

Serius! Jangan percaya kami. Percaya apa kata mereka.

ANDA ORDER HARINI, KAMI TERUS POS!

Tak percaya? 60 hari jaminan wang dikembalikan 300%

Jika anda dapati minyak anda tiruan dan dicampur, hubungi je customer service atau datang ke HQ kami untuk pemulangan wang sehingga 3x ganda nilai pembelia anda. Jangan risau, pembelian anda terjamin dengan kami dan Ninja van Malaysia.

BARANG SAMPAI BARU BAYAR >

Jangan risau, anda boleh order dulu. Nanti barang dah sampai depan rumah baru anda bayar pada posmen ninja van. kaedah COD dengan jaminan 100% pemulangan wang. Cas tambahan COD dikenakan.

Tawaran TERHAD untuk 500 pembeli terawal sahaja hari ini

YA! POSTAGE PERCUMA!

Penghantaran ke Semenanjung Malaysia bernilai RM10 kami tanggung…

BUKAN ITU SAHAJA, PEMBELIAN HARI NI JUGA AKAN DAPAT

100 pelanggan yang terawal akan mendapat hadiah extra bernilai lebih RM39 iaitu losyen pelembab + postage secara percuma dan extra minyak orgaherbs didalam pesanan anda nanti 😊. Doakan kami ya!

DISKAUN DAN PROMOSI INI TERHAD UNTUK HARI INI SAHAJA. DAPATKAN SEKARANG!

RM99!

RM139!

RM49!

*Tiada hadiah percuma

Soalan yang sering ditanya

Mana satu yang asli sebab nampak ada banyak jenama?

Kami tidak pasti tentang jenama lain di pasaran sana. Tetapi, berdasrkan testimoni, hampir kesemua yang membeli minyak dari jenama lain beralih ke kami atas ketidak berkesanan terhadap mereka. Oleh kerana minyak ini susah didapati, kami bimbang jika minyak kayu kapur di luar sana dicampur dan dipilih dari gred rendah. Dengan orgaherbs, anda akan diberikan jaminan seihngga 300% pemulangan wang jika minyak ini tidak asli.

Ada expired date ke?

Minyak kayu kapur tiada tarikh luput kerana ia adalah minyak semulajadi. Tetapi, lama-kelamaan warna minyak akan bertukar perang dan berbau wangi. Khasiatnya tetap sama.

Apa beza minyak kayu kapur orgaherbs dengan yang ada di pasaran?

Minyak kayu kapur Orgaherbs merupakan gred pati terapeutik pertama di Malaysia. Kami hanya membotolkan minyak yang telah melalui proses penapisan dan gred minyak yang paling tinggi untuk tujuan perubatan. Berhati-hati dengan produk tiruan di luar sana yang berkemungkinan mempunyai campuran dan gred yang rendah. Ia akan menyebabkan kegatalan pada kulit menjadi lebih teruk.

Penghantaran selamat tak?

Jangan risau, kami akan balut dengan bubblewrap tebal dan seal. Sehingga kini, tiada lagi aduan mengenai botol pecah dan sebagainya. Penghantaran mengambil masa 1-5 hari bekerja.

Orgaherbs dari mana?

Minyak kayu kapur Orgaherbs di ekstrak dari hutan dari Pantai Timur. Ia hanya melalui proses tapisan habuk kayu sahaja tanpa ada bahan campuran yang lain.

Cara penyimpanan?

Anda boleh menyimpan di tempat dengan suhu 25-30° selsius dan juga tidak terkena cahaya matahari. Letakkan di tempat yang sejuk dan kering.

Untuk anak boleh guna?

Minyak kayu kapur merupakan 100% semulajadi. Tiada masalah untuk digunakan pada anak seperti bayi. Ia juga boleh digunakan untuk haiwan peliharaan.

Anak saya kerap kencing malam, boleh guna?

Boleh, sapukan pada tapak kaki dan bahagian kemaluan anak. Inn shaa Allah berkesan.

Luka besar dan merekah, apa perlu saya buat?

Jika luka besar, sapukan pada bahagian luar kemudian baru ke dalam supaya cantuman luka nampak cantik.

Kulit kering selepas gunakan minyak, bagaimana?

Bersihkan dahulu bahagian yang hendak disapu. Lepas sapu, tunggu minyak meresap masuk dan gunakan pelembap losen yang organik untuk mengelakkan kulit kering. Dapatkan set jimat kerana anda akan dapat percuma losyen bernilai RM39!

Kalau kucing kurap boleh guna?

Boleh, memang khas untuk penawar kurap, kudis. Selamat untuk haiwan kesayangan anda.

Boleh diminum ke?

Tiada masalah, tiada kesan sampingan cuma rasanya tidak sedap dan agak likat. Boleh campurkan dalam minuman. PERHATIAN : Ibu megandung tidak digalakkan minum.

Botol ni berapa ml dan macamana nak guna?

Sebotol mengandungi 30ml. Botol dari Orgaherbs menggunakan jenis iron roll dijamin tahan lasak, minyak tidak tertumpah dan terkena tangan anda. Hanya roll pada tempat bermasalah mengikut kekerapan anda.

Kalau tengah guna ubat hospital, boleh guna ke?

Tiada masalah. Anda boleh ikhtiar menggunakan minyak ini walaupun anda sedang menggunakan ubat dari hospital/klinik.

All Rights Reserved © 2023. www.orgaherbs.com.my

EZ Commerce (IP0574469K)

Address : Lot 130-1, Jalan LP 7/4, Lestari Perdana, 43300 Selangor Darul Ehsan

Email : hello.orgaherbs@gmail.com

Contact us for more info on Terms and Conditions, Shipping Information, Privacy Policy, Returns Policy and Refund Policy

Anda mempunyai sebarang pertanyaan lain? Whatsapp team kami dengan klik di sini.

*PENAFIAN: Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu. Produk ini akan memberi kesan terbaik sekiranya pengguna mengamalkan dengan cara betul berdasarkan banyak testimoni yang diperolehi. Kita berikhtiar, Hanya Tuhan yang menyembuhkan.

Facebook™ or FB is a Registered Trademark of Facebook.com.

orgaherbs.com is not affiliated with Facebook.com in any way, nor does they sponsor or approve any of products. 

All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners.